Як відомо, у п'ятницю, 8 квітня в Росії прощаються з політиком Володимиром Жириновським. У Колонний зал Будинку Союзів прибув також Володимир Путін.

Церемонія прощання транслюється в режимі онлайн, і показали, як попрощатися з політиком приїхав сам президент Росії.

Російський диктатор приїхав в Колонний зал Будинку Союзів, що на Великій Дмитрівці, і приніс для покійного великий букет червоних квітів.

Після цього він підійшов до труни з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським, і попрощався з ним. Все це транслювалося на камеру.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Володимир Путін, фото: скріншот з відео
Володимир Путін, фото: скріншот з відео

Громадянська панахіда триватиме кілька годин, і як зазначають місцеві ЗМІ, попрощатися з ним прийшла величезна кількість людей.

Раніше у своїх співчуттях родині політика Володимир Путін зазначав, що той був великим професіоналом, дуже енергійним, відкритим до спілкування людиною, блискучим ораторів і полемістом.

Поховають Володимира Жириновського на Новодівичому кладовищі.

Нагадаємо, що помер політик 6 квітня, і всього трохи не дожив до свого 76-річчя.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Останні дні життя він провів у лікарні, куди потрапив після зараження коронавірусом ще в лютому.

Варто відзначити, що Володимир Жириновський завжди був противником України, і наполягав на тому, що її потрібно захопити. Глава Хабаровського краю Михайло Дегтярьов зазначив, що перед смертю вони говорили по телефону.

Скрін, відео YouTube Жириновський
Скрін, відео YouTube Жириновський

"Говорили про спецоперацію в Україні-він її гаряче підтримав, тому що був взагалі ідеологом "русского мира", заступником російського народу" - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що пропагандист Соловйов "озброївся" серпом і молотом, щоб захистити дачу в Італії

Раніше повідомлялося, що важко описати словами: Георгій Зантарая поділився враженнями після поїздки в Бородянку

Також, психолог Дмитро Карпачов розповів про почуття провини за випічку, поки інші страждають