Невідомі намагалися спалити віллу Соловйова в Італії. Напад на нерухомість російського пропагандиста Володимира Соловйова в Ловено-ді-Менаджо (розташована на озері Комо в місті Менаджо) стався вранці 6 квітня. Про загоряння повідомили перехожі, пожежники зуміли швидко загасити вогонь.

Після цього Соловйов, одягнувши червоний світшот з серпом та молотом, вирішив прокоментувати напад на його нерухомість в Італії. Цю подію він назвав "провокацією". До того ж пропагандист не упустив можливість звинуватити українців у події.

Володимир Соловйов, скріншот
Володимир Соловйов, скріншот

"Вандали намагалися влаштувати щось на моїх об'єктах. Чим звичайно показали італійцям, кого вони у себе прихистили. Тобто, щоб у італійців не було ні найменших сумнівів, які ж дивовижні люди тікають з України. Ну зрозуміло, добре. У італійців сумнівів немає, вони написали все, що думають. Тепер держава.. Моя власність вона ж заморожена, тобто тепер її безпека відповідальність держави", - заявив Соловйов.

До того ж Соловйов зазначив, що ті хто причетний до цього вступили в протиріччя з Італією, де розташована вілла, але ніяк не з ним.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Так що твої "нацики" вони порушили італійський закон, і вступили в протиріччя не зі мною, а з італійською державою. Ну подивимося, що буде далі", — підсумував пропагандист.

Нагадавши, пропагандист Соловйов шокований поразкою Росії під Києвом: "Я не знаю, чому"

Раніше Знай писав, віллу Володимира Соловйова підпалили в Італії: вже не перше попередження

Також Знай повідомляв, пропагандист Соловйов виправдав окупантів, знайшовши в Бучі британські спецслужби: "які ж брехуни"