У мережі з'явилася інформація про те, що російські дипломати могли розсилати записки з погрозами делегаціям інших країн.

Такий матеріал був опублікований на західному порталі CNN. Журналісти зазначають, що російські дипломати були готові на все, щоб залишити Росіію в ООН.

З чуток, дипломати з країни агресора вирішили розіслати записки іншим делегаціям ООН, щоб ті не голосували за виключення Росії з Ради з прав людини.

Генасамблея ООН, скріншот
Генасамблея ООН, скріншот

Крім того, портал оприлюднив також і зміст даної записки, і виглядає воно наступним чином:

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Зауважимо, що не тільки підтримка такої ініціативи, а й рівновіддалена позиція при голосуванні (утримання або неучасть у голосуванні) буде розцінюватися як недружній крок".

Вони натякали, що після голосування для деяких можуть настати серйозні наслідки, однак, це мабуть нікого не злякало. Більшістю голосів Росія була виключена з Ради.

Генасамблея ООН
Генасамблея ООН

Пропозиція вигнати країну агресора з Ради з прав людини з'явилася в черговому раз 7 квітня. Це в результаті організації російськими окупантами масових вбивств, зґвалтувань, а також тортур в передмісті Києва.

93 країни підтримало цю резолюцію щодо припинення членства. У МЗС РФ вже відреагували своєю образою на дане рішення, і почали всередині країни поширювати інформацію про те, що це не їх вигнали, а вони самі пішли.

комітет ООН
комітет ООН

Нагадаємо, що Михайло Добкін став дияконом УПЦ МП - вже пройшов обряд у церкві

Раніше повідомлялося, що ЗСУ вже знищили 150 літаків російських окупантів: це більше ніж у Польщі та Великобританії

Також, батальйон "Крим" повернув українцям награбоване, знищивши окупанта під Києвом