У росії натякнули, як ставляться до своїх же військових за допомогою сміття: можна не платити

Росія зазнає величезних втрат у війні проти України. У той час як український Уряд робить все, щоб сім'ї загиблих захисників ні в чому не потребували, в Росії дозволяють рідним загиблих військових не платити за вивезення сміття. Про це свідчить інформація на сайті однієї російської компанії.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Pink Floyd вперше зібралися за 28 років заради України і Хливнюка з "Бумбокс": Андрій же вимиває казарму

Той самий хлопець, заради якого Девід Гілмор зібрав Pink Floyd, в цей час миє підлогу в казармі. Співак продовжує нести службу в лавах ЗСУ, навіть після релізу його співу Pink Floyd. 7 квітня, гурт Pink Floyd випустив нову пісню "Hey Hey Rise Up" вперше за декілька років. Вокал заспівав український музикант Андрій Хливнюк.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хливнюк. Фото: Instagram
Хливнюк. Фото: Instagram

"Я вже склав присягу": друг Володимира Зеленського Олександр Пікалов змінив мікрофон на автомат

Популярний український актор, ведучий і зірка студії «Квартал 95» Олександр Пікалов вирішив допомагати своїй рідній країні. Відомий актор вирішив вступити до лав Національної гвардії України, розповівши про те, що він вже склав присягу.

Олександр Пікалов, фото: Instagram
Олександр Пікалов, фото: Instagram

Сандра приїхала з Європи і вступила до лав ЗСУ, щоб врятувати Україну: "Була вражена..."

В Україну активно їдуть добровольці з багатьох країн, щоб допомогти ЗСУ протистояти російським окупантам. Так, Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр у facebook показала поповнення в лавах українських захисників.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Володимир Жириновський ще до смерті передрік росії провал на війні з Україною: "І нехай я зд*хну, якщо брешу"

Лідер ЛДПР і скандальний українофоб Володимир Жириновський ще в останньому своєму виступі передрік крах Росії сам того не розуміючи. Слова скандального російського політика навів Олексій Білошицький у соціальній мережі facebook.

Жириновський. Фото: скрін youtube
Жириновський. Фото: скрін youtube

Весняний призов - 2022 в армію скасовується: війна завадила всім планам

Навесні українців не призиватимуть на строкову службу, хлопців призовного віку запрошують до територіальних центрів для уточнення даних. Весняний призов на строкову службу у 2022 році в Україні проводитися не буде, - про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Мобілізація. Фото: Youtube
Мобілізація. Фото: Youtube