Лідер ЛДПР і скандальний українофоб Володимир Жириновський ще в останньому своєму виступі передрік крах Росії сам того не розуміючи. Слова скандального російського політика навів Олексій Білошицький у соціальній мережі facebook.

У своєму останньому виступі скандальний російський політик Володимир Жириновський заявив, що Росія обов'язково вийде переможцем. Втім, вторгнення в Україну не увінчалося успіхом. ЗСУ розгромили окупантів, які планували за кілька днів взяти Київ.

Скрін, відео YouTube Жириновський
Скрін, відео YouTube Жириновський

"Росія переможе і нехай я здохну, якщо брешу", - заявив Жириновський явно напророкувавши провал планам кремля.

Варто відзначити, що напередодні Володимир Жириновський все-таки помер. Причиною смерті стали ускладнення після зараження коронавірусом. Незважаючи на те, що одіозний політик 8 разів вакцинувався російською вакциною, недуга все одно його спіткала. В останні місяці він був у вкрай важкому стані. Він залишався за життя тільки завдяки системі життєзабезпечення.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також наш портал інформував, що улюбленець українців Віталій Кім розповів про класову ненависть і бажання росіян захоплювати чужі землі: "їм ця війна в кайф".

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.