Рамзан Кадиров, який постійно загрожує Україні і бійцям ЗСУ в черговий раз продемонстрував свою "міць". Цього разу він вирішив похвалитися "майстерністю" у футболі, але щось пішло не так. Курйозний ролик поширився по мережі.

Нещодавно в Інтернеті з'явився ролик, на якому Рамзан Кадиров вирішив спробувати себе в баскетболі. Він вийшов до гравців і спробував закинути м'яч у кошик, проте навіть після кількох спроб він не зміг його навіть докинути.

Кадиров. Фото: скрін youtube
Кадиров. Фото: скрін youtube

Втім, на цьому Кадиров вирішив не зупинятися і пішов далі. Так, цього разу в мережі з'явився ролик, на якому він вирішив спробувати свої сили у футболі. Після "запаморочливого успіху" в баскетболі він зганьбився і в цьому виді спорту. На відео видно, як Кадиров біжить з м'ячем і намагається вдарити по ньому, але промахується і ледь не впав. З другої спроби він все-таки віддає незграбний пас іншому гравцеві.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що українців смішить не тільки сам Кадиров, але і його бойовики, яких він відправив в Україну. Хвалені "воїни" тільки знімають "Тіктоки" і стріляють по порожніх мирних будинках і світлофорів.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати.

Нагадаємо, земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів: "Мочити фашню русняву зсередини".