У соціальній мережі повідомили про те, що на території росії найближчим часом може пропасти бензин. Такий російський гігант як "Лукойл" попередив громадян росії про те, що нафтопереробні заводи можуть зупинити свою роботу.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Телебачення Торонто"

Ні для кого не секрет, що на росію вже накладені дуже серйозні санкції, однак цього мало і вони будуть збільшуватися до тих пір, поки путін не визнає свою поразку в Україні.

"російський «Лукойл» попереджає про загрозу зупинки нафтопереробних заводів. Через санкції поставки за кордон суттєво знизилися, а місця для зберігання продукції не вистачає, повідомляє «Коммерсант». «Лукойл» – другий після «Роснефти» нафтопереробник рф. Відео, яке «Лукойл» кілька днів тому опублікував у своїх соцмережах, формально не має стосунку до цієї новини, але непогано її ілюструє", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Після того, як Захід почав вводити жорсткі санкції проти росії та її громадян, рівень життя там різко впав. Потрібно розуміти, що це тільки початок і повну силу санкцій люди відчують вже через кілька місяців.

Крім цього, Джо Байдет повідомив, що за рік росія втратить всі свої економічні досягнення, яких домагалася 15 років.

Нагадавши, українцям розповіли про зростання цін на продукти.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українці розповіли, як окупанти вбивали мирне населення в Бучі.