Як відомо, головною національною стравою українців безумовно є борщ. Його вміє готувати кожна друга господиня, за особливим рецептом. Але, ціни на продукти з кожним місяців радують все менше.

Була проведена Інфографіка, як ціни на борщ змінюються з кожним кварталом. Ще на початку цього року борщовий набір обходився до 100 гривень. Зараз же, станом на початок квітня середня ціни набору становить 115 гривень. За три місяці більш, ніж на 15 гривень став дорожче, і мабуть, це ще не межа.

Що стосується пісного борщу, який в цей час року також популярний, його вартість також змінилася.

Ще на початку року вартість такого набору в середньому обходилася в 50 гривень. Через три місяці ціна почала доходити до 6, і це також ще не межа.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Розрахунки бралися в середньому на трилітрову каструлю борщу, яка дозволяє наїстися 5-6 людям.

Для приготування м'ясної страви вам знадобляться наступні інгредієнти:

Капуста

500

гр.

12,23 грн.

Буряк

200

гр.

4,71 грн.

Картопля

300

гр.

4,66 грн.

Морква

200

гр.

4,37 грн.

Цибуля ріпчаста

150

гр.

2,85 грн.

Помідори червоні

300

гр.

27,07 грн.

Соняшникова олія рафінована

30

гр.

1,96 грн.

Свинина ребра

400

гр.

47,18 грн.

Всього виходить 110 гривень в даному варіанті, але це ще залежить від продуктів, які ви збираєтеся брати, а також від мережі супермаркетів. Може бути дорожче, а може бути дешевше.

Нагадаємо, що у Києві оголосили міні-ярмарки: де придбати свіжі продукти за помірними цінами

Раніше повідомлялося, що Рамзан Кадиров зганьбився з м'ячем ледве пересуваючись, без сили в руках: "дебаскетболізація" в Чечні

Також, у бою за Маріуполь загинув 20-річний воїн ЗСУ Ярослав "Махач".