Стало відомо про те, що в Італії підпалили віллу російського пропагандиста Володимира Соловйова. Розташовувалася вона в місті Менаджо на озері Комо.

Про це повідомило видання ANSA.

Займання випадково помітили перехожі, і викликали на місце рятувальників, які швидко загасили вогонь. На території вілли, як зазначили у виданні, горіли покришки.

Серйозно вілла не постраждало, і розпочато розслідування. Комусь явно не догодив російських пропагандист.

Вілла Соловйова, фото: ANSA
Вілла Соловйова, фото: ANSA

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім вілли в місті Менанджо, у нього ще є одна нерухомість в Італії. Її також знайшли невідомі в місті П'янелло-дель-Ларіо, і списали антивоєнними гаслами. Це вже не перше попередження для Володимира Соловйова, і щось підказує, що не останнє.

До слова, будинок вже був давно конфіскований італійським урядом в рамках санкцій, що ввели проти росіян.

Соловйов. Фото: скрін youtube
Соловйов. Фото: скрін youtube

Всього у пропагандиста тільки в цьому італійському місті було три об'єкти нерухомості, які оцінювалися в 8 мільйонів євро.

Карабінери почали розслідування, вилучені матеріали з камер відеоспостереження. Також правоохоронні органи зв'язалися з самим Соловйовим.

Публічно він ще ніяк не прокоментував цю ситуацію.

Вілла Соловйова, фото: скріншот з відео
Вілла Соловйова, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Володимир Соловйов є яскравим шанувальником російського диктатора Володимира Путіна, і одним з перших підтримав його військові амбіції. Неодноразово також з його вуст звучали антиукраїнські фейки, а також заклики завоювати Україну.

Нагадаємо, що ЗСУ за допомогою ППО відбили атаку 8 крилатих ракет: російські окупанти різко змінили тактику

Раніше повідомлялося, що у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати

Також, Катя Осадча розповіла про загибель 4-річного хлопчика: вся країна шукала Сашеньку місяць