У російському Бєлгороді продовжують панікувати після недавнього вибуху на нафтобазі, в якому російське Міноборони звинуватило Українські вертольоти. Так, 6 квітня в місті почалися масові евакуації у всіх школах. Про це повідомляє telegram-канал "Білгород №1".

Спочатку про масову евакуацію почали повідомляти очевидці. За їхніми словами дітей евакуювали щонайменше з 9 білгородських шкіл. Попередньо причиною стало повідомлення про мінування навчальних закладів.

Школа. Фото: скрін youtube
Школа. Фото: скрін youtube

"Читачі повідомляють про масову евакуацію в безлічі шкіл Бєлгорода. Очевидці пишуть про школи №4, №5, №6, №7, №9, №11, №22, №24, №33. Ймовірно, справа в черговому "анонімному мінуванні". Офіційних коментарів поки не було", - йдеться в повідомленні.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Трохи пізніше інформацію про мінування шкіл підтвердив мер Бєлгорода Антон Іванов. Він заявив, що надійшло повідомлення про мінування всіх шкіл і рекомендував розпустити дітей по домівках.

"Сьогодні вранці на пошту школи №15 "Промінь" надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл міста та області. Тому далі почалися масові евакуації. Про це заявив мер Антон Іванов. Він заявив, що за бажанням батьків сьогодні можна відправити дітей додому", - йдеться в повідомленні.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше Знай писав, жителі Бєлгорода шарахаються від кожної "бавовни", позбавляючись від голубів через Україну: "Улюблений трюк - облизати".

Також ми писали, у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати.

Нагадаємо, земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів: "Мочити фашню русняву зсередини".