Після вторгнення в Україну Росія стала фактично країною-ізгоєм. Багато країн ввели проти росіян жорсткі санкції. Так, міністр юстиції Латвії Яніс Борданс заявив, що країна заморозила нерухомість росіян на загальну суму понад 100 мільйонів євро. Про це пише Delfi.

Міністр юстиції Латвії Яніс Борданс повідомив, що країна заморозила нерухомість росіян на суму понад 100 мільйонів євро. При цьому він зазначив, що надалі кількість активів продовжить зростати.

Яніс Борданс. Фото: скрін youtube
Яніс Борданс. Фото: скрін youtube

Яніс Борданс додав, що в Латвії налічується 66 автомобілів, які пов'язані з росіянами, що потрапили під санкції. Автотранспорт чиновник оцінив у кілька мільйонів. За його словами під обмеження потрапили всього 49 об'єктів нерухомості.

Разом з тим міністр заявив, що на даний момент немає інформації про активи юридичних осіб.за його словами, серед цих активів можуть бути небезпечні вантажі в латвійських портах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто зазначити, що раніше Латвія оголосила список небажаних діячів культури з Росії. Загалом до списку потрапили 25 осіб, серед яких Микита Міхалков, Михайло Боярський та інші.