Війна, розв'язана росією проти України, багатьох змусила переглянути своє ставлення до життя і її цінностей. Поки весь світ жахається звірствам російських загарбників в українських містах, навіть деякі співвітчизники катів не витримують і загрожують їм розправою.

Наприклад, в Мережу потрапили скріншоти розмови в одному з китайсько-російських чатів, в якому земляк путіна обіцяє відправити на батьківщину партію отруєні цукерки і рідини для вейпів.

Скрін, телеграм-канал «Всевидюче око»
Скрін, телеграм-канал «Всевидюче око»

Як повідомляють автори публікації в телеграм-каналі "Всевидюче око", петербуржець Андрій Зиков, який торгує китайськими рідинами для вейпів, відправив до росії партію отруєного товару.

"Жорсткий нікотиновий бах, до зеленої блювоти і лікарні«, - обіцяє житель» Північної столиці" Росії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скрін, телеграм-канал «Всевидюче око»
Скрін, телеграм-канал «Всевидюче око»

Зиков в даний час живе в Китаї, але заробляє поставками в росію. Днями він похвалився в китайських чатах, що заслав на батьківщину партію нікотинової отрути, щоб "мочити фашню русняву зсередини".

Скрін, телеграм-канал «Всевидюче око»
Скрін, телеграм-канал «Всевидюче око»

"Я, як володар рашн паспорта, маю право чм*рить одноплемінників з таким же паспортом як завгодно", - упевнений сам Андрій Зиков.

Нагадаємо, раніше найбільший у світі сервіс оренди нерухомості Airbnb заборонив російським і білоруським громадянам бронь по всьому світу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Ідеальне блюдо з недоїдків": у Росії знайшли спосіб, як побороти санкції зсередини. На сайті МК в Росії в топ вийшла стаття рецепта з недоїдків.