Станом на початок квітня 2022 року близько 53% українців втратили роботу через напад Росії, який стався 24 лютого. Такі дані навела соціологічна група "Рейтинг" після нового опитування.

У зв'язку з початком Росією повномасштабної війни багато українців втратили робочі місця. Так, згідно з даними більше половини громадян позбулися роботи. Відзначається, що лише 22% українців працюють у звичайному режимі, так як було до вторгнення рф. Віддалено або частково під час воєнного стану в країні працює 21% громадян України.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Згідно з даними тільки 2% громадян змогли знайти собі нове робоче місце після втрати попередньої роботи. Близько 40% українців мають заощадження, щоб прожити найближчий відрізок часу, але не довше одного місяця.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що в уряді закликали бізнес по можливості відновлювати роботу і наймати співробітників. Роботодавцям почали виплачувати державну грошову допомогу за працевлаштування переселенців. Це щомісячна виплата в розмірі 6,5 тисячі гривень за кожного працевлаштованого переселенця.

Раніше інформаційний портал Знай писав, уряд виплатив авансом квітневі пенсії, але не всім – хто отримає гроші завчасно.

Також ми інформували, допомога на поховання пенсіонера: у ПФУ розповіли українцям, як отримати допомогу під час війни.

Також Знай писав, отримати пенсію або забрати посилку: "Укрпошта" показала в яких областях і як працюють відділення, карта.