"Жінок ґвалтували на очах їхніх дітей, дівчат на очах у їхніх родин": посол Британії жахнулася діям окупантів

3 квітня світ відчув справжній шок і мороз по шкірі від тієї картини, що всі побачили на Київщині. Мертві тіла, пов'язані руки, постріли в потилицю, голі жінки, яких намагалися спалити. Це все відбувається в центрі Європи в 21-му столітті. Сюди прийшли не люди-ці створіння більше не можуть зватися людьми.

виживші люди у Бучі
виживші люди у Бучі

Святослав Вакарчук потрапив під ворожий обстріл в Одесі: "За моєю спиною..."

Відомий український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записав нове відеозвернення до українців. Цього разу він показав, як палає в результаті російських обстрілів Одеса. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

Студентам пояснили, як виїхати з України під час війни: хто має право на відстрочку

Народний депутат України, доктор юридичних наук Юлія Гришина пояснила тонкощі перетину кордону для українських студентів під час війни. За її словами, діти, які навчаються на денній або дуальній формах освіти, все ще мають право на відстрочку від призову.

Скрін, відео YouTube студенти
Скрін, відео YouTube студенти

Грузія відмовилася вводити санкції проти росії: "ми виходимо з інтересів нашої країни"

Грузія не буде вводити економічні санкції проти росії. Про це заявив прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі 3 квітня під час візиту до Аджарії. Раніше президент Грузії зурабішвілі заявила про те, що Грузія бере участь у всіх санкціях проти росії.

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі
Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі

Макс Барських вступив до ЗСУ після заборони росіянам своїх пісень: "місяць тому в руках - мікрофон"

Макс Барських з першого ж дня розповідає своїй російській аудиторії правду про війну в Україні, не соромлячись невтішних висловлювань на адресу багатьох зірок шоу-бізнесу з рф. Бо частина з них публічно підтримали вбивства мирних жителів і руйнування інфраструктури в нашій країні, а якийсь відсоток (досить великий) відомих шоуменів продовжує сидіти мовчки, ніяк на це не реагуючи.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram