Дмитро Медведєв вирішив висловитися про виступ України в ЄС. Заступник голови Ради Безпеки росії, яка раніше сама і хотіла вступити в НАТО і ЄС, але отримала відмову - заявив, що Україну не приймуть до Євросоюзу.

Після приїзду президента Європарламенту Роберти Мецоли в Україну і її заяві, що нашу країну швидко визнають кандидатом на членство в ЄС, Дмитро Медведєв вирішив висловитися. Він припустив, що Україну не приймуть в ЄС.

Дмитро Медведєв, фото: Мир 24
Дмитро Медведєв, фото: Мир 24

"Наша позиція українцям відома: якщо є таке бажання, вступайте, була б честь запропонована. І начебто європейці тепер теж дуже захотіли Україну. Тільки є одна закавика: досвід останніх років з Чорногорією і Македонією свідчить, що вхід в ЄС відбувається не інакше, як через НАТО. Це взаємозалежні організації", - написав Медведєв у телеграм-каналі.

Варто відзначити, що раніше росія і сама хотіла вступити в НАТО і Євросоюз, проте ЄС навіть не захотів укладати з рф безвізовий режим. Ці відмови дуже засмутили російський уряд, і тепер їм нічого не залишається, як робити подібні висловлювання.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Хоча буває по-різному. У цьому контексті одна історична байка з недавнього минулого. Слова, які приписують В. С. Черномирдіну. У той період, коли він був послом на Україні, його нібито запитали: "Коли Україна вступить до ЄС? "Він дуже швидко відповів:"Відразу після Туреччини". "А Туреччина коли?"- уточнили у нього. "Туреччина? Ніколи... " - згадав Медведєв.

Нагадавши, командування полку "Азов" спростувало чутки про втечу з Маріуполя

Раніше Знай писав, Володимир Путін прийме рішення щодо "ЛДНР" до вечора 21 лютого: "почув думку"

Також Знай повідомляв, Володимир Зеленський розповів про вибухи в Бєлгороді і відкинув поступки в переговорах з Росією: "Вибачте"