Після повномасштабного вторгнення росії на територію України кожен почав робити все заради спільної перемоги над окупантами.

Військові мужню боронять рідну землю, волонтери допомагають армії та нужденним, а маленькі дітки своїми малюнками та зворушливими листами підтримують бойовий дух.

Дитячі малюнки, фото ДСНС
Дитячі малюнки, фото ДСНС

На фейсбук-сторінці ДСНС України опублікували знімки зворушливих дитячих малюнків, які маленькі українці зробили для рятувальників ДСНС.

Дитячі малюнки, фото ДСНС
Дитячі малюнки, фото ДСНС

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На своїх малюнках дітки зображували героїчних бійців ДСНС, які рятували людей з полум'я та всіляко допомагали їм.

Дитячі малюнки, фото ДСНС
Дитячі малюнки, фото ДСНС

"Велике серце Героя складається з безлічі маленьких сердечок. Із дитячих сердечок, які, немов оберіг, в найскрутнішу мить підтримують та захищають своєю любов’ю, вдячністю, вірою і турботою", - сказано у повідомленні.

Дитячі малюнки, фото ДСНС
Дитячі малюнки, фото ДСНС

Рятувальники зізналися, що ці дитячі малюнки мають не аби яку силу, адже дарують рятувальникам наснагу та сили мужньо виконувати свою роботу.

Дитячі малюнки, фото ДСНС
Дитячі малюнки, фото ДСНС

"Ці нехитрі малюнки, створені дітьми для наших мужніх рятувальників насправді мають велику силу. Як янгольські крила, оберігають вони Героїв від вогню, ворожих снарядів і небезпек, які чатують на них. Дякуємо цим маленьким сердечкам, сповненим великою любов’ю", - підсумували бійці ДСНС.

Нагадаємо, на нафтобазі в Бєлгороді сталася масштабна пожежа: російський губернатор звинуватив в усьому Україну. Через пожежу, жителів трьох вулиць поряд із підприємством евакуювали

Раніше Знай писав, Україна переможе, а режим путіна впаде - відомий журналіст давно передбачив майбутнє росії. Російський публіцист розповів, як закінчить Володимир путін і про війну в Україні

Також Знай повідомдяв,"дипломатичний троль": представник України в ООН Сергій Кислиця принизив путіна и його команду. Сергій Кислиця став новим кумиром українців?