У російському Бєлгороді, що за 40 кілометрів від кордону з Україною, 1 квітня на нафтобазі сталася пожежа. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков звинуватив Україну у цьому, передають російські ЗМІ.

"Відбулася пожежа на нафтобазі в місті Бєлгороді. Усі екстрені служби виїхали на місце. Вживаються заходів щодо її ліквідації", – ідеться у повідомленні губернатора, передають російські "РИА-Новости".

Пожежа у Бєлгороді, скріншот
Пожежа у Бєлгороді, скріншот

Підконтрольну російській владі ЗМІ у своїх повідомленнях посилаються на губернатора та пишуть, що пожежа на нафтобазі Бєлгорода нібито "сталася внаслідок авіаудару з двох вертольотів українських військ, які зайшли на територію росії на низькій висоті".

Пожежа у Бєлгороді, скріншот
Пожежа у Бєлгороді, скріншот

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто зазначити, що через пожежу, жителів трьох вулиць поряд із підприємством евакуювали. Як повідомлялося раніше, 30 березня у Бєлгороді пролунала серія вибухів.

Подія сталась на військових складах, через інцидент поранення дістали щонайменше четверо людей.

Нагадаємо, агресор хоче кинути у пекло війни майже дітей: відправлять на убій призовників. Контрактники рф вже закінчилися, а бажаючих воювати майже не залишилось,тому окупанти хочуть кинути у війну зовсім юних пацанів.

Раніше Знай писав, літаки рф з ядерною зброєю порушили повітряний простір Швеції. Два російські літаки, які порушили повітряний простір Швеції 2 березня, ймовірно були оснащені ядерною зброєю

Також Знай писав, "можливий удар з повітря!": після вибуху в Бєлгороді почалася справжня паніка. 29 березня на території Бєлгорода вибухнув склад з боєприпасами окупантів