Стало відомо про те, що у президента Росії Володимира Путіна дійсно можуть бути проблеми зі здоров'ям. Диктатор може програти війну на обох фронтах вже зовсім скоро.

Дані російського порталу "Проект", який провів власне журналістське розслідування, показали, що проблеми дійсно є, і вони серйозні.

Про це все частіше говорять в медичних колах Росії, але при цьому намагаються публічно не афішувати все це. Але, правду не приховаєш. Здоров'я російського гаранта дійсно кульгає досить сильно, і це зовсім не дивно - восени йому повинно виповнитися 70 років.

Скрін, відео YouTube путін
Скрін, відео YouTube путін

Підтримка образу "мачо" почалася практично відразу з його приходом до влади. Політик отримував чимало травм, але твердження про погане самопочуття всього спростовувалися.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Також, є інформація про те, що диктатор любитель пантових ванн. Туди додається екстракт виварених оленячих рогів. Він вважає, що ці процедури покращують стан шкіри, серця, а також судин. Також, неодноразово писали про те, що той бере участь у шаманських обрядах.

Також, є ймовірність того, що здоров'я значно похитнулося в минулому році. У вересні він заявив, що йде на самоізоляцію через ситуацію з коронавірусом. Але, насправді, це найімовірніше через чергового загострення стану здоров'я.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

"Проект" зазначає, що найчастіше з президентом бували отоларингологи Олексій Щеглов та ігор Єсаков, а також хірург Євген Селіванов. Селіванов, як мінімум до недавнього часу, спеціалізувався на онкології і займався проблемами щитовидної залози. Отоларинголог - це той лікар, який серед іншого може першим виявити проблеми з щитовидною залозою, в тому числі онкологічні" - йдеться в повідомленні.

Путін, скріншот з відео
Путін, скріншот з відео

Саме тому він почав ховатися за екраном, і з'являється тільки в онлайн формі.

Нагадаємо, що на нафтобазі в Бєлгороді сталася масштабна пожежа: Російський губернатор звинуватив у всьому Україну

Раніше повідомлялося, що український боєць UFC, програвши" виграв " більше через противника

Також, Олександр Пономарьов посміявся з "успіхів" російських окупантів у Чорнобаївці