Влада Грузії змінила своє рішення щодо санкцій проти росії, яка 24 лютого напала на Україну. Тепер країна приєднається до всіх міжнародних санкцій, які запровадили проти рф.

Про це заявила президент Грузії Саломе Зурабішвілі в ефірі каналу CNN.

Так, стало відомо, що Грузія приєднується до всіх міжнародних санкцій, запроваджених проти російської федерації через широкомасштабну агресію проти України.

САЛОМЕ ЗУРАБІШВІЛІ, ФОТО: GETTY IMAGES
САЛОМЕ ЗУРАБІШВІЛІ, ФОТО: GETTY IMAGES

До того ж грузинська сторона підтримує всі міжнародні резолюції, які стосуються підтримки української держави.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ми беремо участь у всіх міжнародних фінансових санкціях проти рф, і це дійсно вже щось значить для нашого фінансового сектора", - сказала очільниця держави Саломе Зурабішвілі.

Варто нагадати, що раніше Грузія дотримувалася іншої думки. Після повномасштабного вторгнення росії, 25 лютого прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі сказав, що його держава не приєднається до західних санкцій проти росії - ні фінансових, ні економічних.

Нагадаємо, сум в очах і дрантя в посліді: як нині живе пропагандист Соловйов. Замість італійських вілл доводиться обмежуватись місцевим санаторієм

Раніше Знай писав, повернули 22 літаки з 135: проти Росії подали позов до суду, повинні заплатити 3 мільярди. Проти росії знову подали до суду. На цей раз за крадені літаки. Позов на суму в 3,5 мільярда, знову влетіли в копієчку.

Також Знай повідомляв, Японія зробила гучну заяву щодо Південних Курил, росіянам не сподобається: "Незаконно окуповані". Таке формулювання у Японії не використовували з 2003 року