Стало відомо про те, що на Російську Федерацію подали в суд за вкрадені літаки. Позов на суму в 3,5 мільярда, знову влетіли в копієчку.

Про це повідомляє Financial Times.

Справа в тому, що найбільша лізингова компанія AerCap подала позов на суму в 3,5 мільярдів доларів проти Росії. Всьому виною літаки, які країна вкрала через санкції після вторгнення в Україну.

Літак
Літак

"AerCap, найбільша в світі компанія з лізингу літаків, заявила, що подала страхову вимогу на суму 3,5 мільярда доларів, щоб покрити потенційні втрати своїх літаків і двигунів, які залишаються в Росії", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Компанія з Дубліна мала ризики, коли були введені санкції проти Росії. Близько 2,5 мільярдів доларів під загрозою, і вони сподіваються повернути вартість своїх активів у першому кварталі.

Літак. Фото: скрін youtube
Літак. Фото: скрін youtube

Компанії вже повернули 22 літаки, з 135, а також 3 з 14 двигунів, що були розміщені на російських авіасудах. Це зменшило ризики з 3,1 мільярда, до 2,5.

Директор компанії Пітер Юхас зазначає, що вважає великі надії на те, що проблема буде вирішена, так як суму на кону крані велика.

Як все вирішиться в результаті-покаже лише час.

Літак. Фото: Youtube
Літак. Фото: Youtube

Нагадаємо, що Російська Федерація напала на українські території більше місяця тому, і проти неї почали вводити екстрено посилені санкції. За цей час державі вдалося стати країною, проти якої було введено найбільше санкцій у світі.

Нагадаємо, що Японія зробила гучну заяву щодо південних Курилів, росіянам не сподобається

Раніше повідомлялося, що як зараз працюють санкції проти Росії, поки воїни ЗСУ захищають наші землі:"цього недостатньо". Відома громадська і політична діячка пояснила в чому сила санкцій

Також, "Зрозуміти і пробачити": Слава Камінська не на жарт розлютила українців