У мережі з'явилася нова інформація про чергові санкції проти росії. Є відомості, що популярна пивоварня з Голландії заявила про те, що вона повністю припиняє свою діяльність в російській федерації.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі «Бабель»

У зв'язку з тими терористичними подіями, які відбуваються на території України, все більше світових лідерів і різноманітних компаній продовжують ізолювати росію від цивілізованого світу.

Через те, що голова рф путін дав наказ скидати бомби на українські міста, тим самим вбивати дітей і всіх звичайних жителів, практично весь світ прийняв рішення не залишити це безкарним.

«Нідерландська пивоварна компанія Heineken оголосила, що повністю припиняє свою діяльність в росії й передасть бізнес новому власнику. Компанія не отримає грошей за активи й спише збитки на €400 млн», - повідомляється в месенджері.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім цього, потрібно нагадати про те, що російські громадяни більше не можуть купити собі шикарні іномарки, купити маячний одяг, дивитися деякі зарубіжні серіали і багато іншого. На території рф навіть закрили Макдональдс, що викликало справжню істерику у місцевих жителів.

Що стосується самого рубля, як валюти, то він котиться в справжню прірву. Є думка, що вже зовсім скоро він буде розцінюватися, як звичайний фантик.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, наскільки подорожчали продукти в рф.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олена Зеленська розповіла українцям, як зберегти свою психіку в такий непростий час.