У мережі показали ціни на базові продукти в Польщі. Цінники змінюються щодня, і гаманцям звичайних громадян стає все важче.

Всьому виною війна в Україні, яку цинічно почала Росія проти чужого народу. При цьому, про своїх громадян і наслідки вони мабуть вирішили зовсім не думати, адже головне - пограти в стрілялки, і помірятися зброєю.

Ось, наприклад, як показано на ролику, за 3 кілограми картоплі в супермаркетах просять 230 рублів (70 гривень), що неможливо багато для цього продукту.

І так абсолютно на все. Не варто при цьому забувати, що не всі санкції ще почали діяти, а це означає що все тільки починається.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Експерти відзначили, що зростання цін в Росії в річному вираженні прискорилося до 14,5%. Цукор, що став дуже затребуваним у росіян, подорожчав на 50% в річному вираженні, а капуста — більш ніж на 200%

Скаржитися почали на ціни навіть знаменитості. Ось, наприклад, співачка Лоліта, між іншим українського походження, поскаржилася, що ціни ростуть з неймовірною швидкістю, і це неправильно. Вона вважає, що постачальники повинні поставити себе на місце звичайних росіян.

"От якби ті люди, які постачають продукти в магазинах, хоч раз поставили себе на місце тих, для кого долари і євро це міфічна одиниця і закордонний паспорт теж, так собі задоволення і не у всіх, напевно, совісті було б більше. Ось це не патріотично. Мені б дуже хотілося, щоб ви згадали, що життя довге. Про бумеранги мовчу", - додала співачка.

Нагадаємо, що чемпіон світу з кікбоксингу Максим Кагал загинув, обороняючи Маріуполь

Раніше повідомлялося, що 33 доба українського опору: ворог продовжує терпіти невдачі і втрачати ресурси-перемога не за горами

Також, сміливі дівчата з Теронліфанса зібрали для ЗСУ понад 5 млн гривень.