У мережі з'явилося нове фото голови обласної державної адміністрації Віталія Кіма, яке викликало низку обговорень серед жіночої статі. Він там був не один.

На цей раз краш українок Віталій Кім опублікував нове фото в своєму Telegram-каналі, де з'явився разом з главою Миколаївської обласної ради Ганною Замазеевой.

За таке фото багато дівчат України віддали б все.

Даний знімок по всій видимості був опублікований для того, щоб показати українцям, що вони вже на робочому місці, і продовжують працювати на благо країни, незважаючи на небезпеку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Віталій Кім, фото: скріншот з відео
Віталій Кім, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що у Анни Замазєєвої також є власний Telegram-канал, де вона ділиться регулярно важливою інформацією про вторгнення Росії на територію Укаріни.

Глава Миколаївської обласної ради виступила на Конгресі Ради Європи, і розповіла про його результати. Один з представників країн-членів Конгресу заявив, що йому соромно за те, що уряди країн довго зберігали нейтралітет.

"Один з представників однієї країни в кінці виступив і сказав, що їм соромно. Соромно, що їхні уряди займали нейтральну позицію. Але в кінці всі одноголосно визнали війну, Росію, як країну-агресора. Тому місію виконано. Ми донесли Європі все, що відбувається. Розповіли про всі моторошні втрати", - зазначила голова облради.

Варто відзначити, що Віталій Кім за час війни став справжнім ідолом для дівчат з усієї України, тому вони можуть досить ревно поставитися до такого знімка в кабінеті.

Нагадаємо, що Вілл Сміт побився в прямому ефірі "Оскара", і отримав свою першу статуетку: не потерпить знущань над дружиною

Раніше повідомлялося, що Bayraktar представили новий турецький безпілотник з українським двигуном: ще один страшний сон для російських окупантів

Також, бойці тероборони отримають такі ж пільги, як і воїни ЗСУ: дострокова пенсія та підвищені виплати