Місяць тому Росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Армія Путіна має намір обстрілює мирні будинки і вбиває цивільних. Через це багато країн відвернулися від Росії і ввели проти неї жорсткі санкції, які вже починають діяти. Так, telegram-канал "Україна зараз" показав, як у рф "борються" з дефіцитом продуктів.
Після початку повномасштабної війни проти України від Росії відвернулися практично всі країни. Відносно рф ввели безліч санкцій, а ряд компаній пішли з російського ринку. Так, росіяни вже почали пожинати "плоди" агресії Путіна, але все ще намагаються робити вигляд, що все непогано.

Російський магазин зараз
Російський магазин зараз

Російський магазин зараз
Російський магазин зараз

Так, в мережі з'явилися кадри, як в російських магазинах намагаються приховати дефіцит продуктів. На полиці виклали десятки пачок соди, а також соуси в міні упаковках з померлого МакДональдза.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще