Відомого блогера, який працює на росію та лобіює її інтереси Анатолія Шарія знайшли в Іспанії. З ним вже встигли поспілкуватися активісти.

Про це "Телебаченню Торонто" повідомив один з учасників та надав відеоматеріали.

Так, стало відомо, що у четвер, 24 березня Анатолія Шарія, який працює на росію знайшли українські активісти в Іспанії. Вони прийшли до його будинку та хотіли поспілкуватися зі зрадником України.

Анатолій Шарій, скріншот
Анатолій Шарій, скріншот

За словами активістів біля будинку проросійського блогера постійно знаходиться охоронець. На місце також приїхала поліція.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Аби всі дізналися про місце знаходження Анатолія Шарія, активісти позначили на гугл-карті місце, де знаходиться його будинок.

Анатолій Шарій, скріншот
Анатолій Шарій, скріншот

"Ми перевірили, що там зараз пише Шарій на своїх медійних платформах: брехня, пересмикування, маніпуляції, безперервна і безпідставна критика української влади, скиглення, що його ютуб-канали заблокували. І це під час війни", - сказано у повідомленні Телебачення Торонто.

Нагадаємо, воїни ЗСУ відібрали у окупантів 117 танків: тепер їх більше, ніж на самому початку. Аналітики вважають, что українські танки менше ризикують, ніж російські

Раніше Знай писав, російські окупанти продовжують переходити на бік ЗСУ, прийшло усвідомлення - розвідка МО України. В українській розвідці розповіли про те, як здаються російські окупанти.

Також Знай писав, українцям спатиметься спокійніше: ЗСУ добряче "підрізали крила" ворогу. Українські військові професійно збили три літаки та чотири крилаті ракети