Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив оперативну інформацію щодо россійсського вторнення станом на 06:00 25 березня. Під час тридцятої доби героїчного протистояння угруповання Сил оборони продовжує ведення оборонної операції на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках.

Зазначається, що ведеться стійка оборона операція на Донецькому, Слобожанському та частині Таврійського напрямків, українські військові не допускають прориву противника.

Завдяки точності українських військових за минулу добу було відбито 9 ворожих атак, знищено 12 танків, близько 20 одиниць броньованої та автомобільної техніки і 9 артилерійських систем. Противник втратив понад 200 військовослужбовців.

Збитий вертоліт Ка-52, фото УНІАН
Збитий вертоліт Ка-52, фото УНІАН

Підрозділами протиповітряної оборони збито 2 літаки та 2 БПЛА ворога. А Повітряні Сили ЗСУ за добу змогли уразити шість цілей противника. Зокрема, збито один літак, один БПЛА та 4 крилаті ракети.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

На Волині основні зусилля сил оборони зосереджуються на прикритті державного кордону. На Сіверщині продовжується ведення оборонної операції. Військові тримають місто Чернігів та стримують просування противника у напрямку Києва.

У Києві українські захисники продовжують відбивати наступ противника, а на Півдні продовжується ведення оборонної операції, проводиться стабілізаційна операція.

"Російські терористичні війська продовжують вести бойові дії, свідомо порушуючи норми міжнародного гуманітарного права та правила ведення війни. Вірте у Збройні Сили України! Зберігайте спокій! Слава Україні!", - зазначили у Генштабі.

Нагадаємо, ЗСУ відправили до Кобзона черговий винищувач над Харковом: скоро літати на мітлах будуть

Раніше Знай писав, мінус 40 окупантів, танки і БМП: ЗСУ розгромили ворога під Києвом і відбили ще один населений пункт

Також Знай повідомляв, канадський снайпер Валі показав зброю, яку підготував для російських нелюдів: бояться тепер новин про нього