У Сполучених штатах Америки помер тигр на прізвисько Путін. Тварині було вже 12 років, і причиною смерті став серцевий напад.

Про це повідомляє "Голос Америки" і зоопарк Міннесоти. Однак сайт після новини про смерть Путіна "ліг".

Так, стало відомо, що помер тигр, якого назвали Путін. Варто відзначити, що тигр прожив 12 років, і помер від серцевого нападу під час планової медичної процедури.

Тигр Путін / фото twitter.com/mnzoo
Тигр Путін / фото twitter.com/mnzoo

Тигр помер через серцеву недостатність, незважаючи на зусилля ветеринарів, зоотехніків і працівників зоопарку.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

До слова, нещодавно в чеському зоопарку Двур-Кралове народилося дитинча східного чорного носорога, який знаходиться під загрозою зникнення. На честь підтримки України, яка героїчно бореться з російськими окупантами, він отримав ім'я Київ.

А в Київському зоопарку під час війни народився лемур. Його назвали Байрактаром на честь турецьких безпілотників, що стримують наступ російських окупантів і рятують життя українців.

Нагадавши, різке падіння температури змушує ігуан падати з неба на очах у місцевих жителів: ось це вже не смішно. Низькі температури викликали попередження про можливі травми від "падаючих ігуан"

Раніше Знай писав, що його звуть Танк Хенк: пустотливий 500-кілограмовий ведмідь-монстр тероризує людей і вламується в будинки. Він продовжує вриватися в будинки людей і сіяти хаос

Також Знай повідомляв, папузі-Патріоту не сподобалися ціни в українських магазинах: пернатий показав, хто тут господар. Папузі відразу ж не сподобалися цукерки,.