Звичайні росіяни все гостріше відчувають вплив західних санкцій на їхню країну у зв'язку з військовою агресією на території України. Станом на 21 березня, в рф вже 95 865 осіб опинилися в простої.

Про це під час засідання Ради Федерації повідомила віце-спікер Галина Карелова, передає видання «Інтерфакс».

Крім того, вона зазначила, що майже 37 тисяч російських організацій із загальною чисельністю 8,4 млн осіб заявили про зміну режиму зайнятості. Найскладніша ситуація у великих містах - Москві і Санкт-Петербурзі, а також в Самарській і Калузькій областях.

Карелова додала, що іноземні компанії зупинили і продовжують зупиняти свою роботу в Росії. Через це необхідно вживати відповідних заходів.

«Переналаштування діючих механізмів вже почалося як на федеральному, так і на регіональному рівнях», - стверджує чиновниця.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона також заявила про нові заходи підтримки громадян і про розширення вже існуючих, які будуть розраховані на більш, ніж 600 тисяч осіб. На підтримку ринку праці Уряд рф уже виділив понад 39 млрд рублів. В основному ці гроші планують витратити на створення нових тимчасових робочих місць для росіян, яким загрожує звільнення.

Нагадаємо, що на російському заводі робітники побилися через їжу.

Читайте також, як російські чоловіки скупили в магазинах гігієнічні прокладки і продають їх втридорога.