Днями робітники одного із заводів російської будівельної компанії «Велесстрой» влаштували справжній бунт в їдальні. Причина - брак їжі деяким робітникам.

Відео бійки опублікували в мережі.

На кадрах видно, як кілька десятків чоловіків буянять: розкидають ттоли, ттільці та інші меблі по їдальні. Дістається навіть тарілкам з їжею. На тлі чутні крики людей, свист і гуркіт посуду, який розбивається. Варто відзначити, що різні предмети летять прямо в людей. Щоб не травмуватися, доводиться бути напоготові і ухилятися.

На те, що бійка ймовірно сталася в компанії «Велесстрой», вказує логотип на уніформі працівників.

Чим саме обурені робітники, зрозуміти важко. Однак, якщо вірити інформації в мережі, бунтівники незадоволені тим, що частина з них отримує їжі вдосталь, а іншим харчів дають дуже мало.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відзначимо, що «Велесстрой» - одна з найбільших російських будівельних компаній. Як повідомляється на офіційному сайті, «Велесстрой» входить до числа лідерів з реалізації робіт нафтогазового та електроенергетичного комплексу, промислового і цивільного будівництва, EPC-контрактів і проектування. А об'єкти компанії розташовані по всій території росії.

Нагадаємо, що в Росії вирішили налякати Youtube, пригрозивши блокуванням на зразок Instagram.

Читайте також, що Настя Івлєєва з "Орел і Решка" відхрестилася від України і зайнялася проблемами Росії.