З'явилася інформація про те, що всесвітньо відомий бренд Louis Vuitton звинуватили в тому, що вони підтримують російську агресію. Всьому виною новий аксесуар.

У рекламній компанії знялися Алісія Вікандер, Кід Каді і Джина Цзінь, а кадри з'явилися на їх офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram.

Louis Vuitton, фото: скріншот
Louis Vuitton, фото: скріншот

Французький будинок моди вирішив випустити нову колекцію ювелірних виробів, яка обурила мережу. Велика частина користувачів виступила проти дизайну з буквою "Z", так як її використовують російські окупанти, що вторглися на територію України.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На сайті Louis Vuitton говорять про те, що це ініціали будинку моди, і позначають вони життєвий імпульс, з'єднуючись на браслетах в різних комбінаціях.

У рекламній компанії колекції "LVVolt" знялися голлівудська актриса шведського походження Алісія Вікандер, американський хіп-хоп-виконавець Кід Каді і китайська актриса Джина Цзінь.

Користувачі в коментарях визнали недоречним використання букв в той час, як в Україні продовжують гинути мирні люди. Навіть якщо ця реклама була знята задовго до цього, то випускати її зараз явно не час.

Louis Vuitton, фото: скріншот
Louis Vuitton, фото: скріншот

Вперше цей дизайн прикраси був представлений ще 5 лютого, і через кілька тижнів Росія вторглася в Україну.

При цьому, не можна не відзначити того факту, що в Росії через війну закрилося 124 бутіка Louis Vuitton. Вони припинили свою роботу через війну в Україні, на знак підтримки. Однак зараз їх дії виглядають досить дивно.

Нагадаємо, що літаки в Росію все частіше "мінують": з Сербії і Туреччини вилетіти вже нелегко

Раніше повідомлялося, що воіни ЗСУ відбили ще 7 атак ворога, знищивши багато техніки: Російські матері не дочекаються 100 синів

Також, Андрій Рибак з "Холостячки" разом з Льошею Тригубенко працює в тилу