Винищувачі ВПС Румунії супроводили повітряне судно авіакомпанії Turkish Airlines, яке виконувало рейс за маршрутом Москва-Стамбул.

Інцидент стався після того, як було отримано повідомлення про нібито мінування лайнера. Про це повідомивши у вівторок, 22 березня, в Міністерстві національної оборони Румунії.

"Літаки ВПС Румунії виконали нову місію в повітряному просторі країни з перехоплення і супроводу цивільного літака, що виконував рейс Turkish Airlines з Москви в Стамбул, після отримання цивільними органами управління повітряним рухом попередження про закладену бомбу на борту літака", — сказано в повідомленні відомства в соцмережі Facebook, що належить американській компанії Meta Platforms Inc.

Винищувачі піднялися в повітря о 17:58 і супроводжували літак до 18:24, поки він не покинув повітряний простір країни.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

22 березня в аеропорт Шереметьєво надійшло анонімне повідомлення про "мінування" двох літаків, що виконують рейси з Москви в Белград і Бішкек. Уточнюється, що в цілому за день надійшло чотири аналогічних повідомлення. На даному етапі повітряна гавань працює в штатному режимі. Огляд літаків буде проведено на місці прибуття.

Це вже восьме анонімне повідомлення про бомбу в белградському аеропорту за останні 10 днів, яке розслідує поліція. Усі попередні виявилися помилковими.

Нагадаємо, Turkish Airlines та AirSerbia останні авіакомпанії, які попри санкції продовжують літати до рф та спонсорувати тероризм.

Нагадаємо, раніше у Лондоні показали, як голий лукашенко лізе в "криваву" ванну до путіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", у росії готують до відправки в Україну нових "фахівців" військової справи - злочинців, боржників і аліментників.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти живцем спалили коней під Києвом