У соціальній мережі оприлюднили дуже незвичайний малюнок з великим змістом. На табличці, на двері посольства білорусі у Великобританії приклеїли малюнок за участю путіна і лукашенка.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі "Новини війна"

Потрібно повідомити про те, що вже багато хто знає, що лукашенко допомагає путіну з вторгненням в Україну. Крім цього, є відомості, що росія нібито може обходити санкції за рахунок білорусі, так як на неї не налагоджують такі жорсткі санкції.

Крім цього, в мережі помітили витвір мистецтва, який приклеїли на двері посольства білорусі у Великобританії. На малюнку видно путіна і лукашенка, які намагаються знищити Україну.

«Лондон. Табличка на двері посольства Білорусі у Великобританії", - підписана курйозна картинка в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот поста в Telegram
Скріншот поста в Telegram

Цей малюнок говорить багато про що, наприклад, про те, що люди все розуміють. Крім цього, відомо, що з території білорусі вже багаторазово летіли ракети, що бомблять мирні українські міста.

Однак, на превеликий жаль, самі жителі рф і білорусі продовжують вірити в пропаганду, якою їх годують багато років, приховуючи правду.

Всі жителі України дуже вірять в ЗСУ і сподіватися на підтримку з боку НАТО і ЄС, щоб перемогти агресивного окупанта і зберегти невинні життя українців і нашу територію.

Нагадаємо, що окупанти живцем спалили коней під Києвом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", британська розвідка повідомили про те, що путін намагається приховати свій провал.