У соціальній мережі повідомили трагічну новину, в якій йдеться про авіакатастрофу. Стало відомо, що на півдні Китаю зазнав авіакатастрофи пасажирський Boeing 737-800.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналах.

Є відомості про те, що пасажирський літак, який летів рейсом з Куньміна в Гуанчжоу, зазнав аварії.

"На півдні Китаю зазнав катастрофи пасажирський Boeing 737-800 компанії China Eastern, повідомляють місцеві ЗМІ. Попередньо, мова йде про рейс MU5735 з Куньміна в Гуанчжоу», - підписана новина в соціальній мережі.

Скріншот поста в Телеграм
Скріншот поста в Телеграм

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім цього, ще в одному Телеграм-каналі повідомляється точно така ж новина, однак, можна побачити відеокадри, які показують наслідки жахливого краху.

"На півдні Китаю зазнав катастрофи пасажирський Boeing 737-800 компанії China Eastern, повідомляють місцеві ЗМІ. Попередньо, мова йде про рейс MU5735 з Куньміна в Гуанчжоу. Інформація про постраждалих і загиблих уточнюється", - повідомляється в месенджері.

На даний момент ніяких подробиць невідомо, що уточнюється місцевою рятувальною групою і правоохоронними органами.

Можна припустити, що, на превеликий жаль, без постраждалийх не обійшлося.

Нагадаємо, що у соціальній мережі повідомили, що окупанти знищують завод у Маріуполі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Віталій Кім розповів, як окупанти стріляли по качках.

Також портал "Знай" писав, що Володимир Зеленський звернувся до США з проханням.