Володимир путін панікує: вчиться евакуюватися і робить обряди з Шойгу і шаманами в Сибіру-DailyStar

Російське джерело, яке спочатку стверджувало, що володимир путін страждає від численних і серйозних проблем зі здоров'ям, тепер говорить, що нещодавно він шокував високопоставлених кремлівських чиновників, зажадавши проведення військових навчань з евакуації на тлі гострої напруженості у відносинах із Заходом.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Телеведуча Маша Єфросиніна потрапила в список ворогів росії: "День пройшов не дарма"

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна з перших днів повномасштабного вторгнення росії всіляко намагається допомагати українцям. Вона займається волонтерством і закликає росіян не мовчати і виходити на антивоєнні мітинги. Після цього всього в росії Машу Єфросиніну внесли до списку ворогів рф. Однак телеведуча цього не засмутилася навпаки її це потішило.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Маша Єфросініна. Фото: Youtube
Маша Єфросініна. Фото: Youtube

У Маріуполі тривають бої за "Азовсталь", російські окупанти фактично знищують завод

У Маріуполі досі залишається одна з найбільш напружених ситуацій. Зараз в місті йдуть бої за"Азовсталь". Російсько-окупаційні війська обстрілами фактично знищили завод. Як зазначив Вадим Денисенко зараз в Маріуполі ситуація катастрофічна. Через бої зараз фактично знищується один з найбільших заводів Європи.

Азовсталь // фото GMK Center
Азовсталь // фото GMK Center

ЗСУ вшосте вдарили по російських окупантів у Чорнобаївці, у Зеленського ледве стримуються: "тільки не смійтеся"

ЗСУ "накрили" аеропорт у Чорнобаївці під Херсоном, де ворог має свою авіацію і техніку. Варто зазначити, що українські військові вдарили по окупантам у цьому місці вже вшосте. Однак поки деталі операції не розголошуються.

Військові, фото: Facebook
Військові, фото: Facebook

Анастасія Стоцька вперше порушила мовчання через 24 дні війни в Україні: "Ви прийшли з образами"

У той час як співвітчизники страждають від путінської агресії співачка Анастасія Стоцька, яка народилася в Києві приміряє нову обновку і хвалиться нею в соцмережі. Так, співачка показала, які нові черевики вона прибрела днями, в той же час багато українців думають де б роздобути води або їжі.

Анастасія Стоцька, скріншот з відео
Анастасія Стоцька, скріншот з відео