Українцям безкоштовно роздадуть продукти через війну: не всі можуть дійти до магазинів

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що держава почне закуповувати основні соціальні продукти в українських виробників, щоб безкоштовно роздавати їх громадянам. Про це глава Уряду повідомив під час свого звернення 18 березня. Продукти обіцяють видавати жителям міст, які опинилися в оточенні або на лінії бойових дій. Ініціатива почне діяти вже 19 березня.

Прем'єр Денис Шмигаль
Прем'єр Денис Шмигаль

Тоня Матвієнко показала, що Ліна Костенко знала про "сатанинський намір" Росії давно: "Знущаються і звинувачують нас"

В Україні вже 23-й день триває війна, яку розпочала Росія. Загарбники ведуть прицільний вогонь по житлових будинках, вбиваючи мирних жителів. Популярна українська артистка і співачка Тоня Матвієнко процитувала слова відомої письменниці Ліни Костенко, які як ніколи актуальні в нинішніх умовах.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ліна Костенко, скріншот: Youtube
Ліна Костенко, скріншот: Youtube

В Україні запрацював PayPal: покрокова інструкція, як відкрити особистий рахунок

У четвер, 17 березня в Україні повноцінно почав працювати сервіс PayPal. Перевага PayPal в тому, що ця система дозволяє просто і безпечно зробити потрібну операцію. Наприклад, щоб отримати гроші, необхідно сказати відправнику електронну пошту, прив'язаний до облікового запису PayPal. Спочатку необхідно зайти на офіційний сайт PayPal, і натиснути на кнопку"Відкрити рахунок". Після цього вибираємо"Особистий рахунок".

Пенсіонери, смартфон - фото mobcompany.info
Пенсіонери, смартфон - фото mobcompany.info

"Не захотіли мені вірити": Слава Камінська розповіла, як посварилася з друзями з рф

З початком повномасштабного вторгнення рашистських окупантів на територію України у багатьох зіпсувалися, можливо на завжди, відносини з близькими в Росії: родичами або друзями. Українські селебріті не виняток. Зокрема, співачка і колишня солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська заявила, що більше не спілкується зі знайомими в рф.

Слава Камінська
Слава Камінська

Окупанти вивезли 5-річну українку з бабусею в Білорусь: дитину прооперували і скоро повернуть додому

Глава МЗС розповів, що 28 лютого в Київській області рашисти розстріляли автомобіль з мирними жителями. Всередині знаходилася сім'я, яка намагалася виїхати з району активних бойових дій. Мати і батько дівчинки і її 18-річний брат загинули. Бабуся з 5-річною онукою змогли вижити, проте дівчинка отримала кульове поранення в голову. Обох окупанти вивезли на територію Білорусі.

Консули знайшли українців, яких окупанти вивезли в Білорусь
Консули знайшли українців, яких окупанти вивезли в Білорусь