У четвер, 17 березня в Україні повноцінно почав працювати сервіс PayPal. Зараз розповімо, як відкрити там рахунок, і прив'язати свою карту.

Про це передавав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Ми раді заявити про запуск послуг особистих переказів, а також дозволяємо перераховувати кошти зі свого гаманця PayPal на кредитні або дебетові карти. Ми віримо, що це допоможе людям в Україні отримувати кошти від їхніх друзів і сім'ї по всьому світу", – йдеться в листі компанії, адресованому Федорову.

Перевага PayPal в тому, що ця система дозволяє просто і безпечно зробити потрібну операцію. Наприклад, щоб отримати гроші, необхідно сказати відправнику електронну пошту, прив'язаний до облікового запису PayPal.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Спочатку необхідно зайти на офіційний сайт PayPal, і натиснути на кнопку "Відкрити рахунок". Після цього вибираємо "Особистий рахунок".

Перед Користувачем з'явиться форма, де ви вказуєте країну проживання, ПІБ, а також адресу електронної пошти.

Після цього з'явиться ще одна форма для реєстрації, де потрібно заповнити інформацію про громадянство, адресу проживання, Індекс, дату народження, а також номер телефону.

PayPal, фото: скріншот
PayPal, фото: скріншот

Коли ви виконаєте всі попередні кроки, сервіс привітає вас з успішним відкриттям рахунку і запропонує спробувати свої можливості, наприклад, зробити переказ або оплатити покупку в інтернет-магазині.

Далі з'явиться форма, щоб прив'язати банківську карту, і в ній потрібно буде заповнити номер банківської карти, термін дії, а також CVV.

Все, ваш Особистий кабінет готовий, і вам залишиться лише підтвердити номер телефону і пошту.

Все дуже просто, і це ще одна перемога для України, яка відкриває нам двері в Європу.

Нагадаємо, що ганебні безхребетні труси: німцям та ізраїльтянам буде соромно поколіннями за своїх лідерів

Раніше повідомлялося, що госекоінспекція: окупанти вже вкрали української води на суму майже 620 млн гривень

Також, Володимир Зеленський повідомив про укладення Єврокомісії щодо членства України в ЄС