Українцям показали, як змінилися ціни на хліб у березні. Чи сильно вплинула війна на головний продукт.

Про це повідомляє портал Хвиля, посилаючись на дані, що розташовані на порталі Мінфіну.

Там показали актуальні сцени на хліб станом четверга, 17 березня. Варто відзначити, що вартість хліба трохи знизилася в ціні.

Ось, наприклад, пшеничний хліб торговий марки Цар подешевшав з 25,59 грн до 25,50 грн (600 гр). Пшеничний хліб у лютому можна було придбати за 27,40 гривень.

Ціни на хліб, фото: скріншот
Ціни на хліб, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Індекс споживчих цін на хліб пшеничний у березні 2022 року склав 100,00%. У порівнянні з попереднім місяцем, середні ціни не змінилися. Ще місяць тому індекс становив 109,05%.

Ціни на хліб, фото: скріншот
Ціни на хліб, фото: скріншот

Варто відзначити, що раніше мер Києва Віталій Кличко, а також українська влада закликала магазини не піднімати ціни на продукти під час війни.

"Окремо звертаю увагу власників магазинів і мереж, аптек за ціною на продукти, товари першої необхідності та ліки. Не підвищуйте ціни, користуючись ситуацією. Тому що це, під час війни, – не краще мародерства", – сказав Кличко.

Ціни на хліб, фото: скріншот
Ціни на хліб, фото: скріншот

Як будуть йти справи з цінами після війни-нікому невідомо, однак, сильно їх піднімати ніхто не дозволить, адже багато людей залишилися без роботи, і не можуть дозволити собі елементарні речі.

Нагадаємо, що колишня Дзідзьо Slavia показала, як відомий барабанщик потужно підтримав Україну: такого ще ніхто не робив

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти зламали сторінку глави ДПСУ в фейсбук і поширили фейк про вбивство прикордонників

Також,проводять приховану мобілізацію, стан противника підірвано: оперативна інформація про російське вторгнення на 18 березня