У неділю, 20 березня відбудеться день весняного рівнодення. Українцям розповіли, чого варто очікувати від цього дня, і які традиції існують.

У неділю, 20 березня, приблизно о 17:34 за Києвом, сонце почне входити в знак Овна, а це позначає початок нового астрологічного року. Іншими словами весняне рівнодення.

Весна. Фото: скріншот youtube
Весна. Фото: скріншот youtube

Це практично завжди важкий період для всіх. Пригніченість або пригнічений стан буде провокувати проблеми зі здоров'ям, складності по взаєминах, і так далі. Про це розповіла астролог Марина Скаді.

Вона зазначила, що наше життя вкрай пов'язане з річним циклом руху Сонця по екліптиці. Воно також запускає процеси оновлення в природі, і є імпульсом, який дає натхнення.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Весна, фото: Unian
Весна, фото: Unian

Люди стають в кілька разів активніше, позитивно дивляться на цей світ. Все живе відроджується знову, оживає і розвивається.

Україні також цей період принесе кардинальні зміни, так як ця подія включає енергії восьмого астрологічного дому - трансформація, глибокі перетворення, Відродження в новій якості. Місяць в гороскопі України - у Водолії, а транзитний Місяць знаходиться в 30-му знаку Зодіаку Терези. Цей гармонійний аспект допоможе вийти з будь-яких, навіть найскладніших життєвих ситуацій. Дипломатія витіснить войовничість, агресію і ненависть.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

У третій декаді березня можна очікувати видимі зрушення в бік завершення військового конфлікту.

Досить важливо в цей день перебувати в доброму настрої, адже це також впливає на ваше майбутнє.

Нагадаємо, що Потап показав, як росіянам брешуть, вибудовуючи завод "на коліні", не стримався навіть Гриша Решетник

Раніше повідомлялося, що в Китаї запевнили, що не збираються нападати на Україну, навпаки-обіцяють допомогти

Також, США і НАТО відправляють в Україну кілька зенітно-ракетних комплексів