Посол Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжун запевнив, що КНР ніколи не нападе на Україну і назавжди залишиться її другом.

Про це він заявив під час зустрічі з головою Львівської військової адміністрації Максимом Козицьким.

Фань Сяньжун нагадав, що уже 30 років тривають дипломатичні відносини між Україною і Китаєм. За його словами, так триватиме й надалі, а КНР буде підтримувати Україну на її шляху:

«Китай назавжди буде хорошою силою для України і в економічному, і в політичному плані. Ми завжди будемо поважати вашу державу, розвиватимемо відносини на основі рівності та взаємовигоди», - говорить дипломат.

Зустріч у стінах Львівської ОДА

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пан Посол підкреслив, що КНР ніколи не наважиться на напад на територію України, а навпаки буде допомагати і підтримувати нашу країну, зокрема, економічно.

«Ми готові допомагати вам розвиватись. У цій ситуації, яка є нині у вас, будемо поступати відповідально. Ми побачили, наскільки є великою єдність українського народу, а це означає і його силу», - зазначає Посол.

Окрім цього, Фань Сяньжун повідомив, що китайське Посольство продовжить працювати в Україні й надалі, тепер у Львові.

Нагадаємо, що полонений росіянин зізнався, що в Україні воюють навіть музиканти з оркестру.

Читайте також, що Володимир Зеленський прийняв закон про покарання за співпрацю з росією.