Днями в росії заблокували Instagram. Однак не довго місцеві блогери будуть лити сльози. Заповзятливий росіянин Олександр Зобов створив аналог популярної соцмережі - «Россграм». Запрацювати майданчик має вже до кінця березня.

Про це повідомляється в телеграм-каналі соцмережі.

«Російський аналог Instagram зі звичним для всіх функціоналом і мобільними додатками для Android і iOS буде запущений 28 березня 2022 року... Для звичайних користувачів доступ буде відкритий в квітні 2022 року», - анонсують в повідомленні.

Россграм. Скріншот rossgram.ru

Першими доступ до «Россграму» отримають топові блогери і спонсори.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Творці російського аналога Instagram обіцяють користувачам зберегти всі звичні функції, плюс додаткові інструменти монетизації, зокрема, платний доступ до контенту та краудфандинг. Також триває робота над функцією, що дозволить перенести всі дані з Instagram в «Россграм».

Творець соцмережі Олександр Зобов називає себе однокурсником Павла Дурова, який подарував світу «ВКонтакте» і Telegram. Він заявляє про 15-річний стаж як Digital-маркетолог, стверджує, що навчав маркетингу компанії Kelly Services, Мегафон, Аларм Моторс, ТД Петрович та ін.

Россграм.t.me/rossgram_ru

Разом із Зобовим над «Россграмом» працював підприємець Кирило Філімонов.

Нагадаємо, що журналістці, яка сказала правду на пропагандистському каналі, дали штраф.

Читайте також, що росії прогнозують дефолт вже зовсім скоро.