Росія прийняла рішення про вихід з Ради Європи, відповідний лист глави МЗС Сергія Лаврова передано генсеку РЄ.

Про це повідомив віце-спікер Держдуми, глава делегації РФ в ПАРЄ Петро Толстой у своєму Телеграм.

Так, стало відомо, що росія прийняла рішення про вихід з Ради Європи. За словами віце-спікера Держдуми, рішення про вихід було прийнято в розпал чергової антиросійської дискусії в ПАРЄ.

Фотографія з офіційного сайту Ради Європи.
Фотографія з офіційного сайту Ради Європи.

Толстой також повідомив, що Росія не планує виплачувати в 2022 році щорічний внесок до Ради Європи. За його словами, вся відповідальність за розрив діалогу Москви з Радою Європи лежить на країнах НАТО.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як заявив депутат Слуцький, при виході з Ради Європи Росія денонсує Європейську конвенцію з прав людини.

Антон Геращенко. Фото: скріншот youtube
Антон Геращенко. Фото: скріншот youtube

"Спеціально перечитав цю Конвенцію. Ось деякі статті з неї. Стаття 2 - Право на життя. Стаття 3 - заборона тортур. Стаття 7 - покарання виключно на підставі Закону. Стаття 9 - Свобода думки, совісті та релігії. Нічого нового. Путін узаконює порядки про які і не мріяв Іван Грозний", - відреагував на рішення Росії Антон Геращенко.

Напонім, СБУ затримали зрадника України: допомагав здійснювати анонімні дзвінки російським окупантам. СБУ затримали чоловіка, який співпрацював з окупантами.

Раніше Знай писав, спецслужби перехопили жахливу розмову російських окупантів: розстрілюють своїх же за бажання виїхати

Також Знай повідомляв, вони бомблять українські міста: розвідка оприлюднила імена російських окупантів із зенітно-ракетного полку. У ГУР показали список імен російських окупантів.