Економічна криза, яка поступово насувається в росії зачіпає не лише олігархів, але й простих росіян, які дозволили диктаторському режиму перетворити їх на поневолених безправних людей.

Попри те, що інтернет і соціальні мережі обмежені в росії, інформація про економічний колапс, який насувається з кожним днем, з'являються в інформаційному просторі. Користувачі показали порожні полиці магазинів, та оголошення про те, що продукти будуть видаватися в обмеженій кількості.

На полиці де оголошення про відсутність цукру пишуть:

"Шановні покупці. Доводимо до вашого відома, що нашою компанією впроваджені обмеження на покупку соціально важливих товарів одним покупцем А саме - цукор пісок 1 кг - 5 шт, цукор пісок 5 кг - 2 шт, сіль 1 кг - 5 шт, олія рослинна - 5 шт, борошно 1 кг - 5 шт, крупи - 10 шт, макарони - 10 кг, курка - 10 кг. Сподіваємося на розуміння та просимо вибачення за незручності".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в рф через впроваджені санкції, та на протест проти війни росії в Україні, міжнародні компанії перестали постачати продукцію до країни-агресора. Важливо знати, що понад 200 компаній зі світовим ім'ям вийшли з ринку росій, а США відмовилося від купівлі російської нафти, і заборонило ввіз долара в рф.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч жорстко звернулася до росіян, які виявилися егоїстами, за бутерброд готові продатися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Венесуела готова замінити світові російські нафту і газ.

Також "Знай.ua" писав, що Франція і Португалія підтримала українців у важкий час.