Жінок, які тікають від війни в Україні, попередили про небезпеку, яка чекає на них у Німеччині. За інформацією правозахисних організацій, українки за кордоном масово стають жертвами торгівлі людьми.

«Дорога сестро з України, яка втекла до Німеччини! Ми, борці за права жінок у Німеччині, бачимо, що відбувається щось жахливе. І під цим я маю на увазі не лише напад на Україну, ганебну війну та труднощі втечі, яку вам довелося пережити. Натомість нас попереджають, що на кордонах, а також на вокзалах Німеччини сутенери, торговці людьми та сумнівні чоловіки, які хочуть скористатися тяжким становищем жінок, підходять до приїжджих українок і намагаються переконати їх піти з ними», - пишуть захисники прав жінок.

Вони зазначають, що Німеччина є країною з дуже великою індустрією проституції. Там багато клієнтів, сутенерів, торговців людьми, публічних будинків. Німеччина має репутацію «борделя Європи».

«Коли ви прибудете на кордон або на залізничний вокзал Німеччини, будь ласка, подбайте про себе. Якщо до вас звертаються і ви відчуваєте дивне відчуття, прислухайтеся до цього почуття. Не йдіть з чоловіками і не йдіть з жінками, які здаються вам дивними. Вони можуть спробувати відвезти вас до борделя. Завжди звертайтеся безпосередньо до місцевої організації допомоги!... бути підозрілим – це нормально! Жіноча безпека важливіша за почуття чоловіка. Якщо вам щось здається дивним, негайно йдіть і зверніться до місцевої організації допомоги!», - радять українкам.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пільги для переселенців 2020, фото - Рexels
Пільги для переселенців 2020, фото - Рexels

Нагадаємо, що українець втратив через війну сина, доньку, дружину і собаку: потрапили під обстріл під час евакуації.

Раніше повідомлялося, що Катерина Кухар показала "погрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли

Також, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий