Відома українська співачка Руслана розповіла історію чоловіка, який в один день втратив всю свою сім'ю. Вони так і не змогли евакуюватися.

Новий пост був опублікований на сторінці артистки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно за допомогою даного майданчика вона просуває свою творчість, однак, під час війни допомагає людям, і намагається довести всьому світу правду. Довести те, що Росія-агресор, і позбавляє життів невинних людей.

Цього разу в публікації з'явилася фотографія чоловіка. Це Сергій Перебийніс, і він втратив всю свою сім'ю через війну.

Сидячи в центрі Києва він тримає в руках фотографії сина, дочки, а також дружини. Всі вони стали жертвами російської агресії, так як не зуміли евакуюватися з Ірпеня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Це українець Сергій Перебийніс. Він втратив свою дружину Тетяну і обох дітей в результаті мінометного обстрілу з боку Росії. Коли вони намагалися евакуюватися з Ірпеня💔 не пробачимо!!!"- йдеться в повідомленні під постом.

Синові Микиті було 18, а дочці Алісі 9. З ними була собака, яка з дітьми померли на місці. Дружину Тетяну встигли доставити в лікарню, однак, там її врятувати також не вдалося.

Сергій пише, що їде прощатися зі своєю сім'єю, і просить прощення у них за те, що не зміг бути поруч, і не прикрив їх.

Тетяна і Сергій Перебийніс були переселенцями з Донецька. З гарячої точки в 2014 році вони покинули рідне місто і жили в Ірпені, а за три дні до того, як загинули діти і дружина Сергія, він написав у своєму Facebook про те, що навіть після переїзду з Донецька війна знову прийшла в їх будинок.

Нагадаємо, що Потап не зміг стримати емоції через чергову маячню Росії

Раніше повідомлялося, що Катерина Кухар показала "погрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли

Також, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий