Сьогодні, 13 березня, голова Миколаївської Обласної державної адміністрації Віталій Кім святкує свій день народження. Йому виповнюється 41 рік.

За понад два тижні російської агресії очільник Миколаївської ОДА встиг стати справжнім героєм соціальних мереж, «заспокійливим» для всієї України та символом стійкості і мужності Миколаєва.

Віталій Кім, голова Миколаївської ОДА
Віталій Кім, голова Миколаївської ОДА

Кім не лише успішно протистоїть атакам російських окупаційних військ, але й підтримує бойовий дух Батьківщини у важкі часи. Без перегляду на ніч відеозвернення чиновника багатьом українцям важко заснути, жартують у соцмережах.

Фото: Віталій Кім і Франсуа Макрон, соцмережі
Фото: Віталій Кім і Франсуа Макрон, соцмережі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Успіх Кіма сягнув таких висот, що його фото в робочому кабінеті почали порівнювати зі знімками французького президента Франсуа Макрона, який «дуже занепокоєний» ситуацією довкола України.

Всією країною українці бажають Віталію Кіму міцного здоров’я, безкінечного оптимізму, такого ж яскравого почуття гумору та обов’язково - мирного неба над головою і над його містом-героєм.

Нагадавши, Андрій Данилко пояснив значення маркування на російській техніці-окупантам дорога одна: "Z" - це Дупа"

Раніше Знай писав, не витримав навіть поліграф: зірка "ДизельШоу" Вікторія Булітко присоромила Лаврова за брехню про ситуацію в Україні

Також Знай повідомляв, росіянка, яка живе в Гостомелі різко висловилася про війну, яку розв'язала РФ: "Таких сволот ще не бачила". Жінка зізналася, що завжди мріяла повернутися на батьківщину, проте не очікувала, що росія оголосить війну Україні.