Гостомель, який розташований у Київській області тривалий час перебував під ворожим обстрілом російських окупантів. Через бомбардування російської армії там зруйновано безліч будинків, магазинів, шкіл та іншої інфрастуктури.

Про бомбардування армії росії висловилася і одна з місцевих мешканок - Наталя. Виявилося, що вона родом з росії, проте тривалий час вже живе в Україні.

Вона зізналася, що завжди мріяла повернутися на батьківщину, проте не очікувала, що росія оголосить війну Україні і почне вбивати мирних людей і руйнувати їх будинки. Жінка зазначила, що нікого не просила її ні від чого рятувати.

Наталя, скріншот з відео
Наталя, скріншот з відео

"Я сама росіянка. Я все життя мріяла повернутися на свою батьківщину. На даний момент я повинна сказати, що таких сволот, як вони, я в своєму житті ще не бачила. Я їх просила мене захищати? Я просила Кадирова понести моє золоте колечко собі? Ні! С*ки вони!",- зазначила жінка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, в тому числі Київ, Харків і Маріуполь.

Нагадавши, Андрій Данилко пояснив значення маркування на російській техніці-окупантам дорога одна: "Z" - це Дупа"

Раніше Знай писав, не витримав навіть поліграф: зірка "ДизельШоу" Вікторія Булітко присоромила Лаврова за брехню про ситуацію в Україні

Також Знай повідомляв, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу