У Центрі протидії дезінформації при РНБО України показали, як виглядає техніка ворога. Українців попросили попереджати ЗСУ, якщо раптом побачите її на вулицях вашого міста.

На опублікованому кадрі можна побачити особливо небезпечне озброєння та обладнання ворога. Те, як вона виглядає. Якщо раптом ви побачите в Україні її, необхідно терміново повідомити про це ВСУ. Там і засоби радіоелектронної боротьби, і радіоелектронної розвідки різних модифікацій.

Техніка ворога, фото: вільне джерело
Техніка ворога, фото: вільне джерело

Варто відзначити, що спеціально для цього в Україні створили спеціальний чатбот, через який можна повідомити про пересування окупанта.

російські окупанти. Фото: скрін youtube
російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Команда Мінцифри створила чатбот в Telegram, за допомогою якого українці можуть повідомити про пересування окупанта. Головна відмінність від інших ботів-авторизація через додаток"Дія". Це потрібно, щоб збирати більш якісну інформацію і щоб диверсанти не могли спамити фейковими фото або відео", - повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Після того як буде здійснена авторизація, потрібно буде розповісти боту, де і коли ви бачили техніку, або ж окупантів. Також, необхідно буде відправити точну геолокацію їх місця розташування, і по можливості фото або відео.

Раніше Мінцифри разом з медіасервісом MEGOGO запустили в мобільному додатку "Дія" послугу "Дія TV".

Нагадавши, Арестович заспокоїв українців і запевнив, що російські військові рухаються тільки в одному напрямку

Раніше повідомлялося, що жовто-синій-найсильніший: Україна посідає другу сходинку за кількістю медалей на Паралімпіаді-2022

Також, рросійська авіація бомбить Маріуполь кожні 30 хвилин