Днями стало відомо, що американська мережа ресторанів фастфуду McDonald’s через агресію РФ проти України йде з російського ринку і зачиняє усі свої 850 закладів, які працюють в країні.

На таку новину громадяни росії відреагували негативно, а деякі вирішили серйозно запастися продукцією McDonald’s на прощання. Зокрема, у Мережі з’явилися фото, як росіянин замовив майже дві сотні упаковок сирного і кисло-солодкого соусу.

Знімки опублікували в телеграм-каналі Perepichka News.

Одне з фото – скріншот онлайн-замовлення. Видно, що клієнт купив одразу 99 сирних соусів і стільки ж кисло-солодких. Це задоволення обійшлося росіянину в понад 7,5 тисяч рублів.

Замовлення в McDonald’s. Фото: t.me/perepichka_news

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наступне фото ілюструє уже готове замовлення після отримання – на столі купа соусів McDonald’s, а поруч - фірмові пакети мережі.

Замовлення в McDonald’s. Фото: t.me/perepichka_news

Окрім цього, телеграм-канал "Алгоритм" оприлюднив ще одне цікаве фото - холодильник, вщент забитий бургерами McDonald’s.

Замовлення в McDonald’s. Фото: t.me/myalgorhythm

Нагадаємо, що KFC і MacDonalds заявили про закриття всіх ресторанів в росії.

Читайте також про кілометрові черги в магазини та в McDonald's в росії.