Всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого харчування Mcdonald's вирішив призупинити свою діяльність в Росії, після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення на територію України.

Про те, що Mcdonald's закриває всі 850 ресторанів в Росії стало відомо на корпоративному сайті компанії.

"Після ретельних консультацій з нашим главою Ріком Ернандесом і рештою радою директорів Mcdonald's вирішив тимчасово закрити всі наші ресторани в Росії і призупинити будь-яку діяльність на цьому ринку", - повідомляється в заяві гендиректора компанії Кріса Кемпчінскі.

McDonald's
McDonald's

Генеральний директор Mcdonald's додав, що цінності компанії не дають їм право ігнорувати "непотрібні людські страждання, що відбуваються в Україні".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У російських Mcdonald's працюють близько 62 тисячі осіб. Компанія заявила, що їм продовжать платити зарплату, незважаючи на закриття ресторанів. При цьому невідомо, коли знову відкриються ресторани в Росії.

Варто відзначити, що перед заявою Mcdonald's, 8 березня прийняли рішення про призупинення роботи в Росії компанія Yum! Brands, яка включає бренди KFC і Pizza Hut.

KFC
KFC

Нагадавши, 30 тисяч гривень додатково: Зеленський підписав указ про підвищення зарплат строковиків на час війни

Раніше Знай писав, 13 день війни: в Росії проводять таємну мобілізацію і звозять "вагнерівців" до Києва. У командуванні ЗСУ повідомили оперативний стан на 13 день війни

Також Знай повідомляв, "найсильніша" армія світу: російські окупанти здалися в полон простим цивільним. Російські окупанти здалися в полон звичайним цивільним