Перша леді України Олена Зеленська подякувала Бріжит Макрон за підтримку України. Це дуже допомагає не падати духом в такий складний для громадян час.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно перша леді публікує правдиву інформацію, яка пов'язана з війною в Україні.

Цього разу був пост подяки для першої леді Франції Бріжит Макрон, яка на рівні підтримує країну та її громадян.

Справа в тому, що незадовго до цього Французькі знаменитості об'єдналися під гаслом "єдині з Україною" на концерті в знаковому Паризькому залі Maison de la Radio.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У прямому ефірі виступили Джейн Біркін, Паскаль Обіспо, представниця країни на Євробаченні-2021 Барбара праві, Карла Бруні і багато інших артистів.

"Моє спасибі кожному у Франції, хто направив допомогу або прийняв у себе українську сім'ю. Ми відчуваємо, що ви поруч! І окреме спасибі першій леді Бріжит Макрон. Вона особисто була вчора на цьому концерті", - написала Зеленська.

Бріжит і Еммануель Макрони
Бріжит і Еммануель Макрони

Глядачі через повідомлення перерахували Україні під час концерту близько 8 мільйонів євро. Ці кошти будуть використані для того, щоб закупити медикаменти, одяг, а також організувати притулку для людей.

А фонд першої леді Франції готовий представити ще мільйон євро на екстрену допомогу в українських лікарнях.

"Моє спасибі кожному у Франції, хто направив допомогу або прийняв у себе українську сім'ю. Ми відчуваємо, що ви поруч! І окреме спасибі першій леді Бріжит Макрон. Вона була вчора на цьому концерті " - продовжила вона.

Нагадаємо, що "Звірства рашистів в Україні": світові ЗМІ показали, як армія Путіна вбиває жінок і дітей

Раніше повідомлялося, що у мережі повідомили, що в Росії вже змінило 8 генералів.

Також, россійські військові кораблі відійшли від Одеси до Криму